Box 100% sidhuvud

PAS - EN UNIK, EXKLUSIV OCH HELT FANTASTISK  MÖTESPLATS


LARSLUNDA

Vi är glada över att etablera i Larslunda i Strängnäs.  Larslunda planeras att utformas till ett helt nytt sport- och idrottscentrum i Strängnäs där det erbjuds något för alla. År 2024 planeras bland annat simhallen stå färdig.


Vi ser fram emot att vara en del av utveckingen i Larslunda!ANLÄGGNINGEN

Padel Arena Strängnäs blir bland de första anläggningarna i Sverige att utformas till ett plusenergihus, vilket innebär att det producerar mer energi än vad det gör av med. Detta är möjligt tack vare bland annat solceller och energieffektiva lösningar och system.


I november 2020 påbörjades byggnationen av Padel Arena Strängnäs. Anläggningen har en storlek på ungefär 3700kvm med utrymme för åtta banor inomhus och tre utomhus. 

VERKSAMHETEN

Målet med anläggningen är att skapa en ny mötesplats för privatpersoner och det lokala näringslivet. Vi vill skapa en ultimat spelupplevelse kombinerat med en kreativ, händelserik och inbjudande atmosfär.


Vi erbjuder en ultimat padel-upplevelse, stor exklusiv butik, kafeteria, lekrum, påkostade omklädningsrum, inbjudande loungegrupper, representativa kontorslandskap och konferensrum - där du garanterat kommer att trivas!


Vi planerar för att anordna mycket aktiviteter så som exempelvis seriespel, turneringar, företagsevent, kuser och privatträningar.


GRUNDARE

Padel Arena Strängnäs drivs av mig, Linn Ellfolk. Jag är en livsglad, energisk och driftig person med stor passion för padel!


Min ambition är att skapa en inbjudande mötesplats där alla känner sig välkomna oavsett om man är nybörjare eller erfaren, ung eller gammal. Padel är en sport som förenar och engagerar oss alla.


Jag ska göra mitt allra bästa för att du ska trivas hos oss!
PADELBANORNA

Vi har valt att köpa bland de bästa padelbanorna som finns på marknaden av Unisport. Samtliga dubbelbanor är utformade i panoramaglas, det innebär att bakväggen enbart består av glaspartier.


Vårt kontsgräs, Mondo XN, är detsamma som proffsen spelar på i World Padel Tour och är framtaget speciellt för ökad spelupplevelse.


För oss är belysning viktigt, därför har vi valt att gå för en takhängd armatur som ger en jämn fördelning av ljuset på banan utan att du blir bländad. På så sätt kan vi erbjuda dig en ultimat spelarupplevelse.