Box 100% sidhuvud

OM PAS  


INOMHUSMILJÖ


Vårt mål från start har varit att skapa en padelhall där man erbjuds den ultimata spelarupplevelsen. Därför har vi rest runt och besökt många olika hallar, läst på och pratat med massor av padelspelare. Mycket studier resulterade i en fantastisk inomhusmiljö som vi är väldigt stolta över!


PADELBANORNA

Vi har valt att köpa de bästa padelbanorna som finns på marknaden av Unisport. Samtliga dubbelbanor är utformade i panoramaglas, det innebär att bakväggen enbart består av glaspartier.

Vårt kontsgräs, Mondo XN, är detsamma som proffsen spelar på i World Padel Tour och är framtaget speciellt för ökad spelupplevelse. Vi har valt en ljusblå specialfärg som vi tycker är en skönare färg för ögat.


Givetvis är det viktigt med underhåll av banorna, vi putsar banorna en gång per vecka.  


BELYSNING

För oss är belysning viktigt. Det är tråkigt att förlora en bra boll på grund av en bländande belysning. Därför har vi valt att gå för en takhängd armatur som ger en jämn fördelning av ljuset på banan utan att du blir bländad. AKUSTIKEN

I hela taket har vi svarta ljudabsorberande plattor som absorberar ljudet i hallen. Eftersom att ljudet från padelbanorna styrs upp mot taket via glaset så ger dessa en otroligt stor effekt på akustiken.LUFTEN

Året om har vi 20 grader i hallen tack vare vårt kylaggregat. Detta i kombination med en bra ventilation ger oss en fantastisk bra luftkvalitet.TAKHÖJDEN

Med 10-11 meter kommer du kunna lägga höga lobbar hos oss!ATMOSFÄREN

Vi vill att du ska känna dig trygg, bekväm och välkommen hos oss. Vi har en grymt skön atmosfär där du är välkommen att hänga i våra loungegrupper. Kom ner och ta en kaffe och sncka lite med oss!


LARSLUNDA

Vi är glada över att etablera i Larslunda i Strängnäs.  Larslunda planeras att utformas till ett helt nytt sport- och idrottscentrum i Strängnäs där det erbjuds något för alla. År 2024 planeras bland annat simhallen stå färdig.


Vi ser fram emot att vara en del av utveckingen i Larslunda!ARENAN

Padel Arena Strängnäs blir bland de första anläggningarna i Sverige att utformas till ett plusenergihus, vilket innebär att det producerar mer energi än vad det gör av med. Detta är möjligt tack vare bland annat solceller och energieffektiva lösningar och system.


I november 2020 påbörjades byggnationen av Padel Arena Strängnäs. Anläggningen har en storlek på ungefär 3700kvm med utrymme för åtta banor inomhus och tre utomhus. 

VERKSAMHETEN

Målet med anläggningen är att skapa en ny mötesplats för privatpersoner och det lokala näringslivet. Vi vill skapa en ultimat spelupplevelse kombinerat med en kreativ, händelserik och inbjudande atmosfär.


Vi erbjuder en ultimat padel-upplevelse, stor exklusiv butik, kafeteria, lekrum, påkostade omklädningsrum, inbjudande loungegrupper, representativa kontorslandskap och konferensrum - där du garanterat kommer att trivas!


Vi planerar för att anordna mycket aktiviteter så som exempelvis seriespel, turneringar, företagsevent, kuser och privatträningar.


TEAM PAS

Padel Arena Strängnäs drivs av Linn Ellfolk och Filip Albertson. Vi delar en stor passion för padel.


Vår vision är att skapa en inbjudande mötesplats där alla känner sig välkomna oavsett om man är nybörjare eller erfaren, ung eller gammal. Padel är en sport som förenar och engagerar oss alla.


Vi ska göra vårt allra bästa för att du ska trivas hos oss!