Box 100% sidhuvud

BOKA TRÄNING

FILIP ALBERTSON

Filip är en pedagogisk, lugn och glad person med tidigare erfarenhet av bollsport. Sen barnsben har Filip spenderat många timmar på fotbollsplanen och en del mål har gjorts genom åren. När han inte spelar med IK Viljan passar han på att spela padel.


Vår tränare Filip upptäckte padel för fyra år sedan har sedan dess förälskat sig i sporten. Nu har han sadlat om till padeltränare och genomgått en veckas utbildning med Beyond Padel Academy vid Real Padel Club Marbella. 

NICKLAS HELLMARK

Nicklas är en rolig, engagerad och sportintresserad person med tidigare erfarenhet av föreningsverksamhet. När han inte vägleder barn och ungdomar på Europaskolan så finner vi honom (troligtvis) på padelbanan där han imponerar med sin fina backhandvolley.


Som vi många andra har även Nicklas fastnat ordentligt för padel och utbildat sig till padeltränare. Han har genomgått Prio Academys utbildning och ser nu fram emot att få dra igång kurser, träningar och föreningsverksamhet.


PT-TIMME


Oavsett om man är ny eller har spelat ett tag så kan ett PT-pass vara väsentligt för att ta sitt spel till nästa nivå.

Nedan finns några färdiga träningsupplägg att välja mellan men vi kan också anpassa våra träningar helt på er förfrågan.


Pris: 795kr per timme


Bokning sker via mejl till Filip eller Nicklas

TEKNIK 1   Intro

Vi fokuserar på grepp, fotarbete och position. Passet innehåller en blandning av teori och bollträffar. Syftet är att förstå vinsten i att göra rätt från början i sin padelkarriär.


1-2 spelare

TEKNIK 2 Bakre plan

Vi fokuserar på slagteknik i forehand, backhand och lobb. Passet innehåller många bollträffar. Syftet är att utveckla bättre kontroll i slagen och på det sättet förbättra sin längd och riktning från bakplan.


1-2 spelare

TEKNIK 3 Nätspel

Vi fokuserar på slagteknik och precision i volley samt att vi snuddar vid overheadspelet. Passet innehåller många bollträffar. Syftet är att utveckla kontroll och precision i nätspelet.


1-2 spelare

TEKNIK 4 Bakre vägg

Vi fokuserar på att behärska bakglaset. Vi kommer att jobba med lobb, backhand, forehand och bajada från bakglass. Passet innehåller många bollträffar. Syftet är att lära sig det defensiva spelet samt kontringspelet.


1-2 spelare

TEKNIK 5 Försvara hörn

Vi jobbar hela timmen med olika tekniker att försvara sitt hörn. Passet innehåller en blandning av teori och bollträffar. Syftet är att lära sig det defensiva spelet och hålla bollen i spel i svåra situationer. 


1-2 spelare

TEKNIK 6    Serv

Vi fokuserar på position i serveretur samt olika varianter på serv. Passet innehåller en blandning av teori och bollträffar


2-4 spelare

TEKNIK 7 Position/ taktik

Vi fokuserar på position och spelsituationer. Passet innehåller mycket spel om bollen. Ex. på spel är hur vi bygger upp poängen, eller hur vi tar över nätet.


2-4 spelare


Skräddarsydd lösning

Ibland kan det vara svårt att veta vad som behövs utvecklas och hur man ska ta sitt spel till nästa nivå. Vi hjälper dig att ta nästa steg i rätt riktning och anpassar lektionen helt efter din nivå och dina önskemål.

Företag eller större grupper?

Vi kan anpassa träningspass för större grupper, föreningar och företag. Vi erhåller med bollar och rack och ser till att det finns mat och dryck under dessa tillfällen.Skicka gärna ett mejl med ditt önskemål så kanske vi kan få till en träning på studs om det finns lediga tider i hallen. 

Kontaktuppgifter

Filip Albertson

filip@padelarena.se

076-111 30 20


Nicklas Hellmark

nicklas@padelarena.se

073-512 48 24